Profiel pagina

Change your cover photo
Upload
Change your cover photo

Mary van Hoek-Hendriks is hogeschooldocent Food Innovation & Start ups aan HAS Hogeschool waar zij zich bezig houdt met het opleiden, coachen en klaarstomen van studenten en studentondernemers als food innovator en/of food ondernemer. Met haar roots in food innovation, het ontwikkelen van talloze food concepten voor private label en A-merk in koek en ontbijtschap bij diverse bedrijven weet ze wat het is om de weg van idee naar supermarktschap te bewandelen. Ze richt zich met name op ondersteunen van de marktgang van food concepten en food ondernemers (studenten & alumni) helpen hun weg naar de markt te vinden. Mary is betrokken bij diverse startup initiatieven en podia, zoals Horecava (start up lane ontwikkeling, pitchtrainer), Food Inspiration Days (start up stage curator), talentprogramma Jump (co-founder), Brave New Food (reviewer), Food100 (scout). Hiermee creƫert zij voor studenten en alumni van HAS hogeschool waardevolle podia en exposure waardoor zij sneller van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de sector.

Naast haar werk bij HAS hogeschool, zet Mary zich in voor Groente & Fruitbrigade. Deze organisatie zorgt voor verse groente & fruit voor voedselbankklanten en gaat voedselverspilling tegen. In coronatijd heeft Mary een nieuwe locatie opgezet in Venlo, waarmee de organisatie de Gezonde Innovatie Award won door FoodLog.

This user account status is Approved