Over deze blog

Deze blog is onderdeel van het online platform van HAS Hogeschool: HAS.nl. HAS Hogeschool is een opleider die studenten én cursisten klaarstoomt om met de grote uitdagingen in onze maatschappij op het gebied van agro, food en leefomgeving aan de slag te gaan en daar verschil te maken.

HAS Hogeschool geeft studenten en cursisten de kennis en leert ze de juiste vaardigheden aan om een succesvolle bijdrage te kunnen leveren aan deze uitdagingen. Persoonlijk contact is voor HAS Hogeschool heel belangrijk, maar omdat we elkaar nou eenmaal niet altijd daadwerkelijk kunnen treffen, ondersteunen we dit met het online platform waar deze blog bij hoort.

Waar schrijven we over?

Op deze blog komen lectoren en docenten aan het woord: zij spotten trends, gaan in op de actualiteit, spreken met het werkveld en vertellen over hun projecten. Maar bovenal laten ze zien hoe bevlogen zij zijn om als expert alle kennis en ervaring die ze hebben over te dragen op jou als student of professional en je zo te helpen je projecten nóg beter aan te pakken. De artikelen vallen allemaal binnen 1 of meer thema’s:

Ben je enthousiast geworden over wat we te bieden hebben? We ontmoeten je graag bij HAS Hogeschool voor een opleiding, cursus of andere manier van samenwerking. En natuurlijk nodigen we je uit te reageren op de artikelen, we horen graag hoe jij over de thema’s waar we over schrijven denkt.