Profiel pagina

Change your cover photo
Upload
Change your cover photo

Annet Roodenburg is lector Voeding & Gezondheid aan HAS Hogeschool waar ze verantwoordelijk is voor de kennisontwikkeling rondom het thema Voeding en Gezondheid.

Ze heeft na haar promotie aan Wageningen University & Research en de Universiteit Utrecht 16 jaar bij Unilever gewerkt als voedingskundig wetenschapper in zowel onderzoek- als managementfuncties. Sinds september 2012 werkt ze fulltime bij HAS Hogeschool.

Annet is onze eerste blogger en schrijft inmiddels al ruim een jaar artikelen onder de naam HAS Voedseldialoog. Ze begon met bloggen omdat zij geïntrigeerd is door de complexiteit van onze voedselketen. Via interviews met spelers uit de breedte van de voedselketen probeert ze de keten in kaart te brengen en voor zowel haarzelf als de professionals die ze spreekt een leercurve te creëren.

In haar artikelen stelt ze 2 vragen centraal: Hoe zit de voedselketen in elkaar? Hoe draagt jouw bedrijf of instelling bij aan een gezonder voedselaanbod? Ze publiceert iedere 2 weken een nieuw interview in 2-3 blogs.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.